BRANDSTOFFEN - SMEEROLIËN

Gasolie

Gasolie Verwarming

Onze gasolie verwarming is een voordelige energiebron, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De brandstof is uitermate geschikt voor opslag in ondergrondse of bovengrondse tanks. Zelfs bij het stockeren van grote hoeveelheden is de veiligheid gegarandeerd. De optimale verbranding, de lagere stooktemperaturen en de nieuwste computertechnologie maken van gasolie verwarming de aangename warmtebron bij uitstek.

 

Wintergasolie

Onze wintergasolie biedt u een optimale bescherming tegen vriestemperaturen. Toevoeging van additieven of petroleum hoeft niet meer. Voortaan zijn machines en motoren op werven en tanks buiten bestand tegen temperaturen tot -20°C.

Die schriftelijke garantie geven wij u ... op factuur!

De wintergasolie is het ganse jaar verkrijgbaar. Vraag ernaar indien u tijdens de zomermaanden uw wintervoorraad wil inslaan.

 

Kerofuel

Kerofuel bestaat voor 70% uit gasolie en voor 30% uit lamppetroleum. Het mengsel is perfect bestand tegen extreme koude. Door de zuivere verbranding kunt u het ook als brandstof voor uw kachel gebruiken.

 

Gasolie Extra 10S

Gasolie extra 10S is dé milieuvriendelijke brandstof bij uitstek.
Ze bevat nauwelijks zwavel. De uitstoot van SO 2 - een gas dat zure regen veroorzaakt - is dan ook bijna onbestaande.

Het lagere accijnstarief en het lage verbruik besparen u heel wat geld. Bovendien garandeert gasolie extra 10S uw verwarmingsketel een lang leven.

Gasolie extra is ideaal voor blauwe vlambranders, landbouwmachines, moderne injectiemotoren en wand- en condensatieketels. De brandstof is volledig verenigbaar met de klassieke verwarmingsinstallaties. Voor een optimale verbranding moet u alleen de brander juist afstellen. En ook wat de kwaliteit betreft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Gasolie extra beantwoordt immers aan de NBN 10S-norm.

 

Gasolie Industrie

Deze gasolie wordt gebruikt voor industriële toepassingen (kranen, bulldozers clarks, bobcats, stationaire motoren ...) Op deze gasolie moet er een toeslag betaald worden.
OPGELET: Indien deze toeslag niet betaald wordt, kunnen de directe belastingen uw aankopen weigeren als onkosten.

 

Gasolie Landbouw

Indien gasolie gebruikt wordt voor landbouwdoeleinden kan er een vrijstelling bekomen worden mits voorlegging van een accijnsnummer.Diesel

Gasolie Diesel 10S

Gasolie diesel (ULSD 10 ppm) is van de hoogste kwaliteit.

Op de factuur wordt de kwaliteitsnorm 10S gegarandeerd.

Verdere eigenschappen zijn:

Een verlaagd zwavelgehalte, waardoor onze hoge kwaliteit ook nog eens goed is voor het milieu. De toevoeging van het lubricity-additief (om de smerende eigenschappen van het product te verbeteren, wat vooral belangrijk is voor injectiepompen).

Tijdens de maand oktober schakelen wij over naar de winterkwaliteit, zodat wij vanaf begin november steeds een WINTERDIESEL kunnen aanbieden met een C.F.F.P. punt van - 20° C. Met deze diesel kan u zonder problemen de winter door.

 

TIP: De opslag van dieselbrandstof bij u thuis is op vlak van milieu wetgeving een zeer dure zaak geworden. Daarom hebben wij voor u een zeer eenvoudig en flexibel systeem voor de bevoorrading van uw dieselbrandstof: De DCB De Bruyne - tankkaart. Zie verder bij rubriek dieseltankstation.

 

Lamppetroleum

Lamppetroleum type B

Hét product voor de tuinbouw. Door de prima CO 2-resultaten leent de brandstof zich perfect voor diverse teelten. Onze lamppetroleum type B heeft een vlampunt van minimum 37° C en beschikt over uitstekende smerende eigenschappen. Zo voorkomt u het vastlopen van de pomp of vlugge slijtage.

 

Opgelet: dit type is niet geschikt voor petroleumkachels.

 

Lamppetroleum type C

 

Een zwavelvrije, veilige en zuivere lamppetroleum met uitstekend rendement

Zwavelvrij - bevat minder dan 0.01% zwavel

Veilig - vlampunt hoger dan 55° C

Deze lamppetroleum wordt gebruikt voor kleine kacheltjes met wiek of katalysator en voor kookfornuizen zoals AGA fornuizen.

Ook in de land- en tuinbouw is het ingeburgerd. Het zorgt immers voor een optimale CO 2 productie.

 

 

Smeermiddelen

Alle soorten smeerolie en smeervet van zowel Q8 als van G-OIL.

 

Mazouttanks

Wij verkopen bovengrondse en ondergrondse mazouttanks in metaal, polyester,

polyethyleen enz., zowel enkelwandige als dubbelwandige tanks.

Met de verdeelinstallaties - dubbelwandige tank met pomp en met/zonder telwerk beschikt u over uw eigen tankinstallatie.© 2006 De Bruyne Waregem - Site by Inpro - XHTML & CSS valid - privacybeleid