DIESELTANKSTATIONS

Tankstation

Onze doelstelling is eenvoudig: wij willen een alternatief bieden waardoor u met de nieuwste DCB De Bruyne – tankkaart diesel tankt aan de scherpste prijs.

 

Het brandstofbeheer van uw wagenpark vergt heel wat tijd en werk. Om dat werk te vereenvoudigen is het aanbevolen te tanken met tankkaarten. Gedaan met onkostennota's, tankbriefjes en controles.
Deze gegevens krijgt U allemaal GRATIS door te tanken met de nieuwste DCB De Bruyne - kaart, 24 u. op 24 u., 7 dagen op 7.

 

Op het einde van de maand ontvangt U automatisch uw FACTUUR met DETAIL in bijlage. Dit is een apart gedetailleerd overzicht van welke wagen er getankt heeft - waar - wanneer - hoeveel liter en aan welke prijs er getankt is.Uw voordelen

Prijzen

Bij onze stations kunnen uw wagens diesel tanken aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. In ons station te Waregem tankt u aan een vaste korting van € 0,11 BTW inbegrepen op de officiële dagprijs. In de andere stations krijgt u een korting van € 0,09 BTW inbegrepen op de officiële dagprijs.

 

Netwerk

Een netwerk van 250 stations waar u tegen scherpe voorwaarden kunt tanken. Bovendien zijn diverse stations uitgerust met speciale voorzieningen voor trucks.

 

Kaarten

De DCB De Bruyne - kaart is de eerste tankkaart in België voorzien van chips. Deze nieuwe generatie chipkaarten zorgt voor een grotere veiligheid en voor meer controle. Zo is elke kaart beveiligd met een pincode en kan u zelf bepalen wanneer en hoeveel uw wagens mogen tanken.

 

 

Hoe aan te vragen

1) Online aanvraag

De Bruyne heeft een online aanvraagformulier dat makkelijk in te vullen is en dat u de mogelijkheid geeft om De Bruyne klant te worden via onze website.
> Klik hier voor aanvraagformulier

 

2) Via de post

Je kunt ons bellen, faxen of mailen en u dan een aanvraagpakket opsturen.

Telefoon : + 32 (0) 56608569

Fax : + 32 (0) 56604630

email : info@debruyne-waregem.be (voor rubriek brandstoffen)

email : info@energyonthemove.be (voor rubriek dieseltankstation)

 

 

© 2006 De Bruyne Waregem - Site by Inpro - XHTML & CSS valid - privacybeleid